Henri Kuipers

Wil jij een tattoo laten zetten in Twente of ben jij dit binnenkort van plan? Voor tatoeëerder Henri Kuipers de artiest van King of Ink is er niets mooier dan een klant die trots in de spiegel naar zijn/haar nieuwe tatoeage kijkt.

Henri heeft na tien jaar ervaring ervoor gekozen om zijn eigen pad te kiezen, hierbij heeft hij er bewust voor gekozen om zijn tattoo en piercing shop in Hengelo te vestigen. Met meer dan tien jaar ervaring heeft Henri wel meer dan twintigduizend tattoo’s weten te zetten, en geniet van elke tattoo die hij zet. Elke tattoo heeft iets persoonlijks en daarom wilt Henri de tattoo zo uniek mogelijk plaatsen.

Kings of Ink

De tattoo en piercingshop Kings of Ink is een gespecialiseerde tattoo shop gevestigd in het centrum van Hengelo. Woon je in Enschede of elders in de regio? Of zelfs aan de andere kant van Nederland? Een tattoo laten zetten in Twente kun je het beste doen bij Kings of Ink.

Het mooie van de shop is dat je hier en terecht kan voor een tatoeage van hoge kwaliteit en voor het laten zetten van een pijnloze piercing. De locatie is op een loopafstand van het station, zo doe je er nog geen tien minuten over. Ben je van plan om met de auto te komen? Dan heb je meerdere mogelijkheden om je auto te parkeren in de buurt.  

De werkplek van de tattoo en piercing shop Kings of Ink is zo ingericht dat jij je direct thuis voelt, zo bieden wij bij binnenkomst een kopje koffie of thee aan en bespreken we samen ideeën over jou tatoeage of piercing.

Bij het zetten van een tatoeage is het van belang dat je nieuwe tatoeage voldoet aan de eisen die worden gesteld, die jij stelt en ook mag verwachten. Door het strakke lijn en schaduwwerk weet jij zeker dat jouw nieuwe tatoeage van Kings of Ink voldoet aan al deze eisen.

Wil jij geen tatoeage maar een piercing zetten? Dat kan, de piercings worden bij onze shop veilig en hygiënisch gepiercet dit blijkt uit de vergunningen die wij bezitten. Voor het piercen voldoen wij aan de eisen van het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid (LCHV). Het is van belang voor jouw gezondheid dat een tattoo en piercing shop voldoet aan deze eisen.

Recensies

De recensies van een tattoo en piercing shop zijn natuurlijk erg belangrijk voor Kings of Ink als voor de klant! Zo hebben wij een Facebookpagina waar jij de mening van ervaren klanten kan bekijken. Wij vragen onze klanten om zo eerlijk mogelijk te oordelen over onze service.

Wil jij een tattoo laten zetten in Twente? Bekijk onze recensies op Facebook. Wij helpen jou graag met het bedenken van ideeën voor jouw tatoeage.

Kom gezellig langs in de shop of bel om een afspraak te maken.