Over de shop!

In het centrum van Hengelo vind je onze gezellige, klantvriendelijke en sfeervolle tattoo en piercing shop. Na tien jaar getatoeëerd te hebben in Almelo, besloot Henri om zijn eigen shop te openen. Bij binnenkomst valt je meteen op dat er met passie en kunde wordt gewerkt. De gehele uitstraling van onze shop is zeer professioneel en super hygiënisch.
Op de begane grond zit onze piercing shop waar je de meest prachtige piercings kunt vinden. Er is een aparte ruimte waar de piercings gezet worden.
Boven bevindt zich de karakteristieke en sfeervolle tattooshop, ingericht met lounge, mancave, en uiteraard onze stijlvolle tattoo werkplekken. Henri krijgt hulp van zijn vriend en artist Bennie.
Naast het feit dat je bij ons een prachtige shop binnenloopt is het natuurlijk ook erg belangrijk dat de kwaliteit van de tattoos die hier gezet worden goed zijn. Doordat Henri al aardig wat jaren in het vak zit, pakt hij elke stijl aan en is geen ontwerp hem te gek.
Geïnteresseerd geraakt om eens een kijkje te nemen in onze prachtige shop? Kom gerust eens binnenlopen om de sfeer te proeven en om informatie te vragen. Uiteraard moet je voor het laten zetten van een tattoo wel een afspraak maken, voor het laten zetten van een piercing kun je zo binnen komen wandelen!
Wilt u meer over ons weten?
Vind ons ook op TattooPlatform!

Het Team!

team-member

Henri

Allround tattoeëerder
team-member

Bennie

Allround tattoeëerder
team-member

Mark

Shopmanager

Afspraken

-Voor het maken van een afspraak nodigen wij je graag uit in onze shop, waar we onder het genot van een kopje koffie of thee jouw wensen bespreken en alles duidelijk vastleggen.
-Afspraken maken en prijsopgaves worden alleen gedaan in de shop, niet via de telefoon, email of social media.
-Bij het maken van een afspraak vragen wij een aanbetaling.
-Het afzeggen van je afspraak kan tot 48 uur van te voren, anders ben je de aanbetaling kwijt.