De Tattoo shop Kings of Ink is een begrip in Hengelo en Enschede als het gaat om kwaliteit en ervaring in het tatoeëren en het zetten van piercings. Kom jij uit Twente en ben jij op zoek naar een tattooshop uit de regio? Dan ben je bij onze tattooshop in Hengelo aan het juiste adres.

Onze sfeervolle tattoo en piercing shop bevindt zich in Hengelo en ligt op minder dan tien minuten lopen van het centrale station Hengelo. De tattoo shop straalt professionaliteit en hygiëne uit. De tattooshop is ingericht met een lounge, café en uiteraard de tattoo werkplekken.

Naast het feit dat je een werkplek met een huiselijke sfeer binnenloopt is het natuurlijk van belang dat de tattoos die hier worden gezet van hoge kwaliteit zijn. Door het strakke lijnwerk, mooie kleur en schaduwwerk weet je zeker dat iedere tattoo een uniek kunstwerk is wordt.

Ook voor een piercing ben je bij ons aan het juiste adres. De piercings zullen worden gezet in een aparte ruimte door onze professionele piercer.

Veiligheid

De Tattooshop Kings of Ink is in het bezit van een GGD-vergunning, dit is een vergunning die je krijgt door middel van een inspectie. Bacteriën kunnen huidinfecties veroorzaken, het is van belang dat het inkt geen schadelijke en/of kankerverwekkende stoffen bevatten.

Wij tatoeëerders van Kings of Ink verplichten dan ook altijd onze leverancier dat de geleverde inkt voldoet aan de eisen. Denk hierbij aan de warenwetbesluit van tatoeagekleurstoffen.

Voordat wij beginnen met het tatoeëren is het doorslaggevend dat jij een toestemmingsformulier ondertekend waarin de gezondheid van de klant gegarandeerd staat.

Hygiëne

Wij zullen er alles aan doen om infecties te vermijden, een goede hygiëne tijdens, voor en na het tatoeëren is cruciaal. Een opsomming van waar wij als tattoo shop in Twente rekening mee houden:

  • De naald en andere onderdelen worden voor het tatoeëren uit de verpakking gehaald. Dit wordt voor  het tatoeëren niet met de blote handen aangeraakt. Nadat de tatoeage is gezet wordt de naald weggegooid.
  • De ruimte waar de tatoeage gezet wordt, is schoon. Er zijn geen bloed en/of inktvlekken van een vorige klant zichtbaar.
  • De tatoeëerder wast zijn/haar handen voordat hij/zij alle materialen klaar zet.
  • Voor het zetten van de tatoeage wordt je huid gedesinfecteerd (na het scheren).

Na het zetten van de tatoeage wordt de tatoeage:

  • Ingesmeerd met een zalf en eventueel afgedekt met huishoudfolie.

Ervaring

Na tien jaar ervaring te hebben opgebouwd in de tattooshop Snakebite uit Twente heeft Henri Kuipers besloten om een eigen studio te openen. Het is mogelijk om bij Henri een tattoo te zetten van verschillende soorten stijlen, de lijnen zijn erg scherp en vol detail.
Henri krijgt hulp van zijn vriend Bennie die ook gespecialiseerd is in het zetten van tattoos. Samen hebben de tatoeëerders verschillende specialiteiten. Van traditionele tattoo’s, letterting, potret tot zwart wit tattoeages.

Wil jij graag een tatoeage laten zetten en zoek jij een tattoo shop in Hengelo? Je kan gewoon binnenlopen om de sfeer te proeven en om informatie in te winnen. Voor het laten zetten van een tattoo moet je uiteraard wel een afspraak maken.

Neem telefonisch contact met ons op om direct een afspraak te maken. Tot snel!