Woon jij in Enschede en ben jij van plan om een tattoo shop te bezoeken? Dan nodigen wij je graag eens uit in onze tattoo shop in Hengelo.
Kings of Ink in Hengelo is een tattooshop dat kwaliteit en hygiëne als prioriteit stelt. Zo beschikken wij over een aantal vergunningen die bewijzen dat wij een schone tattoo en piercing shop zijn. Wij zijn in het bezit van een GGD-vergunning en het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid vergunning.

Tattoo shop Kings of Ink is ervaren in het zetten van tatoeages en piercings. Naast het zetten van de tatoeages of piercings vinden wij de service ook erg belangrijk. Voor het zetten van een tattoo is het verstandig om de informatie even door te lezen, aangezien een tatoeage blijvend is willen wij jou van de juiste informatie en tips voorzien.

Bij het zetten van een piercing is het van belang dat jij een shop kiest waar jij je gemakkelijk voelt. Wij maken alleen gebruik van materialen die na het gebruik worden weggegooid. Onze professionele piercer zal de tijd voor je nemen, je eerlijk advies geven en staat open voor al jouw vragen.

Er zijn veel goede tattoo shops in Enschede en omstreken met fantastische stijlen en fantastische artiesten. Het is belangrijk dat jij je verdiept in verschillende tattoo artiesten, en het is dus niet de bedoeling dat jij zomaar ergens in een behandelstoel terecht komt. Bij Kings of Ink ben je altijd verzekerd van eerlijk advies.

Wil jij je verdiepen in tattoo artiesten buiten Enschede? Kom dan langs in onze gezellige tattoo shop en proef onze huiselijke sfeer. Je voelt je gelijk thuis!

Ook zijn wij overdag op werkdagen tussen 12.00 en 18.00 uur telefonisch bereikbaar om je te woord te staan via het telefoonnummer: 074-8532121.